YRITYS

Mouhijärven Betoni Oy on betonielementtien valmistamiseen erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 1985 ja siirtynyt isältä pojalle vuonna 2002.

Pitkä kokemus betonielementtien valmistuksesta takaa asiakkaillemme osaavan palvelun ja laadukkaat tuotteet. Mouhijärven betonilla valmistuu niin suuret kuin pienemmätkin elementit.

Valmistamme betonielementtejä rakennusliikkeille, yrityksille sekä pienrakentajille . Takaamme laadukkaan lopputuotteen ja pitävän aikataulun kilpailukykyisillä hinnoilla. Yksilöllinen ja asiakaslähtöinen palvelu varmistaa saumattoman yhteistyön asiakkaan kanssa.

Päätuotteenamme on asiakkaan suunnitelmien mukaan valmistetut mittatilauselementit. Tartumme  myös yksilöllisiin ja taiteellisiinkin haasteisiin. Aina kannattaa kysyä!

 

PALVELUT

 

Kokenut henkilökunta pystyy nopeasti, yleensä välittömästi antamaan arvion valmistumis aikataulusta ja hinnoista.

Betonielementit valmistetaan asiakkaan toimittamien piirustusten mukaan. Vahva osaaminen varmistaa ammattitaitoisen ohjauksen ja suunnitteluneuvoja myös muissa tilanteissa.

Betonielementit toimitetaan tarvittaessa paikanpäälle. Elementtien pystytyksessä ja saumaamisessa meiltä saa apua ja ohjausta.

 

YHTEYSTIEDOT

Mouhijärven Betoni Oy

Toimitusjohtaja Tero Saarinen

Puh. 040-7550038

käyntiosoite: Sävintie 13, 38510 Sastamala

postiosoite: Siurontie 514, 37200 Siuro